torsdag 25 oktober 2012

förra veckans vardagar kan summeras ungefär såhär: spansk grammatik, tortellinis med creme fraiche, vin och sex and the city.

Jag försökte koncentrera mig på studierna och på kvällarna blev det middag i soffan med tortellinis flera dagar på raken, lite vin och många sex and the city-avsnitt samt båda filmerna. I fredags såg vi X factor och åt popcorn - en numera självklar fredagsrutin (hur svennigt?). I lördags öste regnet ner och jag gick själv på stan och shoppade skor, en orange halsduk och ett nytt nagellack.
Sedan var det dags för kompis blind date med Maria. Frida var också med. Och det blev så himla trevligt! Började på Morfar Ginko och gick efter några timmar vidare till Södra bar och Etablissemanget för att dansa, och dansa gjorde vi tills svetten rann. Bra musik och mycket bra sällskap! Väldigt seg dagen efter dock, lämnade inte soffan många gånger. Men Jenny fick med mig ut för att mata fåglarna en stund i alla fall. Pensionärsvarning? Annars blev det mest serier och film. Såg Kärlek i New York och tyckte att Josh Radnor var rätt het. Den här veckan har hittills varit väldigt lugn men fort har det gått, redan fredag imorgon igen. Hej Malcom och hej helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar